Koek Express behaalt certificering BRC Storage and Distribution

Op 3 oktober 2023 heeft Koek Express het certificaat BRC Storage and Distribution behaald. In het afgelopen jaar is er hard gewerkt te voldoen aan deze norm. Deze certificering is enorm belangrijk voor de toekomst van Koek Express. 

Dit certificaat is de kers op de taart van onze wijzigingen afgelopen jaren. Er is fors geinvesteerd in moderne bedrijfswagens, personeel en niet te vergeten het nieuwe bedrijfspand! Kortom, Koek Express is helemaal klaar voor de toekomst!

De BRC Global Standard for Storage and Distribution moet er mede voor zorgen dat ondernemingen die instaan voor opslag, distributie en transport van voeding, verpakking en consumentengoederen voldoen aan de wettelijke verplichtingen en dat de veiligheid van de consument gewaarborgd is. De voornaamste eisen van de BRC Global Standard for Storage and Distribution zijn een gedocumenteerd en efficiënt HACCP -en kwaliteitsmanagementsysteem, correcte inrichting van gebouwen en transportmiddelen en hygiëneregels voor het personeel.

Koek Express behaalt certificering BRC Storage and Distribution